Guerlain

1798 föddes Pierre Francois Pascal Guerlain i Abbeville i Frankrike. Han grundade ett av de mest klassiska dofthusen i världen år 1828; Guerlain. Guerlain utbildade sig till kemist i London och började tidigt experimentera med doftkompositioner. Då han återvände till Frankrike etablerade han sig på Rue de Rivoli som ” perfumeur vinaigrie” (tillverkare av parfym och vinäger eller ättika). Strax därefter började Guerlain att producera egna produkter. 1853 utsågs Guerlain till kunglig hovleverantör i och med skapandet av Eau de Colognen Imperiale specifikt för kejsarinnan Eugénie.

1978 introducerade Guerlain skönhetsprodukter i form av hudvård, makeup och dofter. Redan 1898 lanserade Guerlain sin första moderna parfym som fick namnet Jicky. Andra legendariska dofter är Shalimar, L’heure bleue, Mitsouko, Champs Elysées och senare Samsara.

Den enkla och välkända logotypen med grundarens namn eller initialer i ett snirkligt typsnitt har kommit att symbolisera parfymhistoria, tradition, klass och stil.

Idag omfattar varumärket Guerlains sortiment det mesta inom skönhet. Här finns allt från dofter och makeup till hudvård och andra tillbehör.

Dofter
Guerlains produkter kännetecknas av traditionellt lyxig elegans och klassiska parfymtrender. Dofterna kan upplevas både lyxiga och originella. Här finns många klassiska och välkända parfymer som älskas och bärs av kvinnor och män världen över. Den sofistikerade signaturen hos Guerlain är en tidlös trend.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Guerlains mest omtyckta produkter. Guerlains dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme. Parfym.se har dessutom ett stort utbud av makeup från Guerlain

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Solskyddsfaktor 0
Produkteffekt 0
Formula 0
Finish 0
Mascaraborste 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Antal färger 0
45 träffar
Visa fler produkter