Gloria Vanderbilt

1924 föddes Gloria Vanderbilt i New York i USA. Hon är författare, konstnär modeskapare och skådespelerska. Hon reste till Hollywood där det sägs att hon umgicks med äldre män som exempelvis Errol Flynn och Howard Hughes. Gloria Vanderbilt arbetade flitigt som konstnär och författare och under 1950-talet var hon även skådespelerska för att under 1970-talet sadla om till textil- och modedesigner. Gloria Vanderbilt lanserade då sitt eget klädmärke med bland annat en uppmärksammad kollektion med jeanstema. Gloria Vanderbilt blev också miljonär då hon ärvde sin förfaders tillgångar.

Gloria Vanderbilt lanserade sin första doft i samarbete med L’oréal 1982. Den hette Gloria Vanderbilt och innehåller toppnoter av aldehyder, ananas, bergamott och lavendel. I hjärtnoten finns ylang-ylang, jasmin, nejlika, tuberose, iris och nejlika för att avslutas med en bas av mysk, sandelträ, vanilj, kanel och vetiver.

Idag omfattar varumärket Gloria Vandebilts sortiment det mesta. Här finns allt från kläder, skor och accessoarer till dofter och andra tillbehör.

Dofter
Gloria Vandebilts parfymer kännetecknas av ljuv kvinnlighet och klassiskt mode. Dofterna kan upplevas både friskt blommiga, lätta och fruktiga. Här finns många klassiska och välkända parfymer som älskas och bärs av kvinnor och män världen över. Den moderna signaturen hos Gloria Vandebilt är lätt att tycka om.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Gloria Vanderbilts mest omtyckta parfymer. Gloria Vanderbilts dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
3 träffar