Gillette hudvård

Historia
Gillette är ett varumärke för rakning som grundades 1901 i Boston, USA. King C. Gillette David insåg tidigt potentialen i att ge männen säker rakning. Han lovade också att ”Gillette will stop making razorblades when we can’t keep making them better”. Gillette leder utvecklingen av rakprodukter. I dag erbjuder Gillette också skönhetsvård och hudvård för män. Gillette var en av de första som tillverkade så kallade safety razors dvs de säkra rakhyvlar som efterträdde den betydligt mer svårhanterade rakkniven. Gillette har blivit synonymt med rakhyvlar och är det största märket och företaget inom rakning världen över. I dag äger Proctor & Gamble det multinationella bolaget.

Grundaren av Gillette ville erbjuda männen de bästa verktyg de behöver för att kunna styla, raka eller vårda sitt yttre. Hygienprodukter och rakning är något som de flesta män använder dagligen och Gillette har ett komplett sortiment av hudvård och rakprodukter. Idag erbjuder Gillette även ett komplett sortiment av rakprodukter för kvinnor. I sortimentet finns produkter för rakning, hudvård och även specialprodukter exempelvis creme för rakning och även produkter före och efter rakning.

Dofter
Gillettes produkter kännetecknas av renhet, fräschör och friskhet. Dofterna kan upplevas både enkla, manliga och givetvis rena. Gillette har blivit ett begrepp inom herrsegmentet och även i parfymvärlden med sina rena, fräscha och maskulina dofter. Gilettes motto och slogan beskriver företagets filosofi ”Gillette – the best a man can get”.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Gillettes mest omtyckta produkter. Gillettes produkter passar män i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din personlighet och dina hudvårdsbehov. Exempelvis rakprodukter, deostick eller duschcreme.

Hudvård

Se alla produkter

Gillette Fusion 8-pack

Gillette Fusion 8-pack är ett rakblad från Gillette som har fem tätt sittande rakblad som fördelar trycket mellan bladen i en nära och effektiv rakning som glider skonsamt över din hud. Bladens Lubrastrip-glidyta är berikad med naturliga oljor för optimal komfort och ökat skydd för huden. Fusionrakbladen har dessutom en precisionstrimmer som passar perfekt för exempelvis trimning av polisonger och konturrakning.

 

Användning:

Rakhyveln passar till alla rakhyvlar från Gillette med fusion-fästen.

Till produkten