FCUK

Modeföretaget French Connection eller FCUK startades under 1970-talet i Storbritannien då modeföretagaren Stephen Marks startade butiker i bland annat Manchester och London där de egna klädkollektionerna såldes. Under 80-talet utvecklades verksamheten och kedjan expanderade. FCUKs kollektioner fokuserade på livsstil och trendigt mode. Unikt och innovativt mode presenteras idag både i egna butiker och genom andra kanaler som exempelvis webbutik och andra klädbutiker. Över tid har French Connection vuxit till att bli ett internationellt välkänt modeföretag. FCUK förväxlas lätt med ett mer provokativt ord, vilket företaget utnyttjar i sin marknadsföring. FCUK har en bred publik och varumärket står för en balans mellan nytänkande och klassisk bas.

French Connection erbjuder idag ett komplett sortiment med både kläder, skor, accessoarer och dofter för både män, kvinnor och barn.

2003 lanserade modeföretaget French Connection eller FCUK sin första doft med toner av citrus, pion, viol och sandelträ. Sedan dess har FCUK lanserat en rad både dam- och herrdofter med olika teman och stil.

Dofter
FCUK dofter kännetecknas ofta av livliga, fruktiga och intensiva ackord. Dofterna kan upplevas både unga, färgsprakande och innovativa. Här finns många trendiga och pigga parfymer som älskas och bärs av kvinnor och män världen över. Den färgstarka och livsbejakande signaturen hos FCUK är dynamisk och passar allt från den unga nyfikna till den sofistikerade och trendiga.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av FCUKs mest populära parfymer. I FCUKs doftsortiment finns något för alla. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deodorant eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
6 träffar