Fanola hårvård

Historia

Fanola är ett marknadsledande märke inom hårvårdsprodukter som sedan det grundades 2004 strävat efter att ta fram de bästa formuleringarna och välbalanserade kombinationerna som möjligt för varje hårtyp! 

 

Fanolas koncept är alltid att ge dig den bästa sortens teknik för hårvård och hårfärg. Under åren sedan grundandet har Fanola vuxit och blivit oumbärligt för salongsägare över hela världen. Och nu låter de dig ta med dig produkterna hem! 

 

Utvecklingsteamet på Fanola bryr sig om ditt hår och förstår hur viktigt det är att ta hand om det, därför är de stolta över att dela med sig av sina kunskaper med dig. Det finns ett brett utbud av Fanola-produkter och det finns något för alla. Med ett omfattande utbud av linjer speciellt framtagna för specifika hårtyper har Fanola utvecklat separata program för att tillgodose varje individ.

 

Hårvård

Fanolas hårvårdsserier erbjuder ett brett sortiment av produkter för ditt hår. Schampo, balsam, serum och hårfärg för alla sorters hårtyper och hårproblem. 

 

Torrt eller skadat hår, trist och trött hår, olydigt och ruffsigt hår, inget problem är för stort för hårvårdsprodukterna från Fanola! 

 

Fanolas hårfärgningstekniker är välkända och erkända. Fylliga röda nyanser eller korpsvarta pigment ger ditt hår precis den färgen som visas på förpackningen! 

 

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett och ständigt växande utbud av schampo, balsam, och annan hårvård från Fanola! Hitta dina favoriter redan idag och beställ hem dem billigt online. Njut av snabb leverans och vetskapen om att ditt hår snart får nytt liv! 

Hårvård

Se alla produkter

No Yellow Shampoo

No Yellow Shampoo är ett silverschampo som motverkar gula toner I blonderat hår med hjälp av violetta pigment. Schampot hjälper dig med grått, slingat eller blonderat hår att motverka gula nyanser och hålla håret härligt kallt. 

 

Användning:

Massera och fördela jämnt I vått hår. Låt schampo verka i upp till 5 minuter innan du sköljer ur med varmt vatten. 

Till produkten