Estelle & Thild

Estelle & Thild är ett svenskt varumärke grundat 2007 av Pernilla Rönnberg som saknade ett varumärke som erbjöd rena och bioaktiva produkter utan onödiga kemikalier. 

När Pernilla insåg hur mycket kemikalier en vanlig morgonrutin kunde innehålla ville hon skapa förändring inom skönhetsbranschen. Efter födeseln av hennes döttrar Estelle och Mathilde blev hennes passion för rena och ekologiska produkter ännu starkare. Vad lämnar vi efter till nästa generation och hur ser vi till att inget skadar dem som unga? Hon bestämde sig för att skapa ett skönhetsvarumärke med grunden i effektiva och ekologiska ingredienser.

Ekologisk märkning

Produkter från Estelle & Thild är certifierade av Ecocert/Cosmos. Produkterna är ekologiskt certifierade av Ecocert som är en av de största oberoende certifieringsorganen i Europa och USA, och mycket respekterade världen runt.

Ecocert inspekterar allt från produktion och ingredienser, till färdig produkt. Även transporter, marknadsföringsmaterial och förpackningar inspekteras för att försäkra att hela företagsmodellen följer en miljövänlig kurs. Certifieringen säkerställer att alla produkter från Estelle & Thild är säkra och hållbara, för både miljö och människa.

En certifiering från Ecocert innebär:

-      Minst 95 % av alla extrakt är ekologiskt certifierade

-      Minst 95 % av innehållet är naturligt

-      Minst 10 % av det innehållet är ekologiskt certifierat.

-      Vatten används som en naturlig ingrediens.

Skonsamma produkter för barn

Estelle & Thild har tagit fram en unik serie för den mest känsliga av hudar, barnens! BioCare Baby är en ekologiskt certifierad serie speciellt utvecklad för att ge vård och skydd till känslig hy. 

Hudvård och skönhet från Estelle & Thild

Estelle & Thild har flera serier av hudvård och skönhet. Allt från rengöring till lugnande produkter för känslig hy. 

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett sortiment av hudvård och makeup från Estelle & Thild. Allt från dagkräm och nattkräm till cleanser, olja mot bristningar, ansiktsmask och serum! 

 

Hitta din nya hudvårdsrutin med produkter från Estelle & Thild, eller komplettera din rutin med produkter speciellt framtagna för att motverka irritation eller torrhet. 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Produkteffekt 0
Formula 0
Täckningsgrad 0
Finish 0
Mascaraborste 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Antal färger 0
Övrigt 0
66 träffar
Visa fler produkter