Eos

Eos är företaget bakom innovativ design och vård för blnad annat läpparna. eos står för Evolution of Smooth, vilket betyder ungefär smidighetsevolutionen. eos erbjuder bland annat ett läppbalsam med 95% ekologiska ingredienser och är 100% naturlig, vilket innebär att produkterna är helt fria från petrolatum och parabener. eos läppbalsam innehåller antioxidanter som exempelvis E-vitamin och mjukgörande och vårdande sheasmör och jojobaolja. Den unika designen, en oval äggform, gör appliceringen enkel och kladdfri. eos läppbalsam finns i olika kulörer med olika färgställningar på förpackningen, vilket står för olika smak och doft på produkten. Här finns turkosblå med vanilj och mint, rosa med kokosmjölk, mörkrosa med jordgubbssorbet, röd med sk summerfruit och gul med solfaktor och citron. Varumärket erbjuder också vårdande produkter för händer.

Läppbalsam
Eos produkter kännetecknas av fruktighet, fräschör och har oöverträffat innehåll av vårdande ingredienser. Dofterna kan upplevas både söta, romantiska och givetvis läckert läskande. eos har blivit ett begrepp inom kosmetikvärlden med sina lockande smakrika kompositioner och sött designade förpackningar. Framförallt ungdomar har tagit eos till sig och de små söta ”eos-äggen” finns snart i var och varannan ficka eller handväska. eos produkter tillhör de mest populära på marknaden med sina läckra färger, härliga konsistenser och unika doftskapelser. Dofterna från eos bjuder på fruktighet men också friska toner.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av eos mest omtyckta produkter. eos produkter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar varandra.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Solskyddsfaktor 0
Produkteffekt 0
Förpackningsfärg 0
Antal färger 0
Övrigt 0
5 träffar