Dr. Lipp

Dr.Lipp lanserade tack vare att dess grundare Pontine led av den torraste eksem-utsatta huden. Efter att ha försökt allt under solen upptäckte hon att produkten med den snabbaste och mest varande effekten, var bröstvårtsbalsam. Ja, du läste rätt! Bröstvårtsbalsam! Så Pontine omfamnade bröstvårtsbalsamet och bestämde sig för att dela den med världen!

När Pontin läste på om balsamet upptäckte hon att det hade använts i århundraden - ingrediensen lanolin citerades i världens första läkemedelsförteckning daterad ända till 90 år efter kristus. Så fantastiskt! Det visade sig vara nästan identiskt med hudens naturliga oljor och så unikt att forskare fortfarande inte kunnat reproducera någonting lika bra som naturligt lanolin.

Pontine kände såklart att fler borde känna till lanolin och tänkte att "om det är tillräckligt bra för mina bröstvårtor så borde det vara bra för resten av min kropp.”

Hudvård utan krångel

Dr.Lipp tycker att hudvård inte behöver vara komplicerat för att vara effektivt. Därför innehåller den prisbelönta salvan bara en ingrediens; medicinskt lanolin från frigående får. Till och med deras nya fuktgivande läppbalsam har bara fyra stycken, 100% naturliga, ingredienser. Inklusive stjärnprodukten lanolin! 

Dr.Lipp är självklart cruelty free och tillsatsfria med ett enda uppdrag: att få dig att känna må riktigt bra. Dr.Lipp avslöjar alla sina ingredienser så att du vet exakt vad du smörjer in din hud med! Inga dolda kemiska tillsatser här inte!

Supergrundaren Pontine

Grundaren av Dr.Lipp är en kreativ entreprenör med många bollar i luften. När hon inte förespråkar fördelarna med Dr.Lipp är hon bland annat designer, artist och illustratör. Idén till Dr.Lipp fick hon i lobbyn på Savoy Hotel i Milano tillsammans med hennes väninna som då var chef för marknadsföring på Stella McCartney. Pontine älskar att resa och delar sin tid mellan hennes flotta lägenhet i West London och sitt drömlika slott i Verbier. 

Sortiment

Hos oss på parfym.se hittar du ett brett och ständigt växande sortiment av produkter från Dr.Lipp. Hitta dina favoriter, testa något nytt och klicka hem redan idag! 

Filter

Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
1 träffar