Doll Face

Doll Face är ett amerikanskt hudvårdsmärke som låter traditionella skönhetsrutiner möta modern innovation. Större delen av ingredienserna är naturliga, som tillexempel rosolja och yoghurt-extrakt. Det innebär en väldigt försiktig produktutvecklingsprocess som ser till att inga farliga ämnen används. Doll Face har vuxit snabbt genom sociala medier, tack vare sin snygga förpackningsdesignen.

Doll Face är helt cruelty free och har ett brett urval av veganprodukter i sitt sortiment.

Naturligt effektiv, ren hudvård inspirerad av retro Hollywood-glam? Doll Face skapar skonsama hudprodukter som ger glamorösa resultat.

Doll Face vill göra hudvård till en positiv och självförtroendeboostande upplevelse som väcker tankar om skönhet och glamour, inte medicin och problem. Varje produkt kombinerar det bästa av vetenskapen och naturen. Superffektiva kombinationer av kraftfulla, aktiva ingredienser som rengör, återfuktar, skyddar, förfinar och ger lyster till huden.

Skönhet med gott samvete

Produkter från Doll Face utvecklas ansvarsfullt genom att utesluta misstänkt skadliga ingredienser och istället använda naturliga källor som alternativ. De använder i största möjliga utsträckning Fair Trade-ingredienser, använder återvinningsbara material för sina förpackningar och testar aldrig sina produkter på djur. Deras vackra förpackning speglar deras glamorösa inspiration och din vackra Doll Face-hy!

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett och ständigt växande sortiment av hudvårdsprodukter från Doll Face. Cleanser, toner, serum och ansiktsmasker som du kan köpa billigt online för att sedan njuta av snabb leverans!

Skäm bort ditt ansikte redan idag och beställ huvård från Doll Face här på Parfym.se! 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
7 träffar