Dita Von Teese parfym

Historia

Dita Von Teese, eller Heather Sweet som är hennes egentliga namn, föddes 1972 i Michigan, USA. Under sin uppväxt var hon fascinerad av 50-talets pinuppor och filmvärldens glamour. Retrostilen inom underkläder inspirerade henne och som 19-åring gjorde hon debut på stripteasescenen. Den kvällen förvandlades Heather Sweet till Dita Von Teese. En glamorös burleskdrottning liknande de idoler hon beundrat under sin uppväxt.

Dita Von Teese har gjort sig ett legendariskt namn inom burleskvärlden. Med en särskild sofistikerad elegans anses hon vara den som förde burlesken som konstform tillbaka till rampljuset. Hon är berömd för hennes utsmyckade uppsättningar och utarbetade kostymer som pryds av hundratusentals Swarovski-kristaller. Vanity Fair beskriver henne som ”Burlesque Superheroine” och hennes uppträdanden är eftertraktade på exklusiva evenemang hos designerns som Marc Jacobs, Cartier, Chopard och Louis Vuitton.

Dita Von Teese är även en framgångsrik entreprenör, designer och modeikon. 2011 lanserades hennes första parfymkollektion i Europa. Parfymen Dita Von Teese vann priset German Fragrance Foundation Duft Star Award för bästa kvinnliga livsstilsparfym.

Dita Von Teese parfymkollektionen innehåller förföriska elixir som lockar med sin erotiska karaktär. Eleganta och mystiska precis som hon själv.

Dofter

Dita Von Teese dofter kännetecknas av en erotisk glamour och självsäkerhet men också framgång, lyx och nostalgisk romantik. Dofterna kan upplevas både vågade, sofistikerade och sensuella med en touch av gotisk glamour. Här finns en unik mångsidighet som speglar Dita Von Teese personlighet. Parfymerna har en mystik som ger en varm och förförisk viskning mot huden.

Sortiment

Parfym.se har ett brett sortiment av Dita Von Teese mest populära parfymer. Dita Von Teese passar kvinnor i alla åldrar. Här finns damparfymer som passar alla tillfällen i livet.

Parfym & Doft

Se alla produkter

Dita Von Teese, EdP

Dita Von Teese presenterar sin egna unika doft, inspirerad av hennes framträdande som burleskdansare. Sensuellt, mystisk, glamorös, elegant och full av självsäkerhet!

Enligt Dita Von Teese själv är det en parfym som lyfter fram de olika sidorna av hennes personlighet. Den är sofistikerad men också glamorös, sensuell men även mörk och mystisk!

Den svarta flaskan är inspirerad av vackra parfymflaskor från 1930-talet och du applicerar parfymen med en vintage spray-pump.

Doftfamilj – Blommig/Mysk

Toppnoter – Bergamott, Pion och Svartpeppar

Mellannoter – Jasmin, Rosor och Tiare

Basnoter – Sandelträ, Patchouli och Rökelse

Till produkten