Design.ME

DESIGN.ME var en idé som delades av fyra vänner, för att utvecklas till ett världsomspännande varumärke byggt kring kreativitet, stil och innovation. Deras hårvård- och stylingprodukter används av både hårstylistser och kunder världen över för att skapa volym, glans, och textur!

Dessutom är alla produkter från DESIGN.ME högkvalitativa utan grymma djurförsök, skadliga sulfater, parabener eller gluten! Hur bra?  

DESIGN.ME håller alltid fingret på pulsen i frisörbranschen och letar hela tiden efter hårvård och styling linje som låter dig släppa loss, både till vardag och fest! Ditt hår har alltid haft star-quality. Det väntade bara på produkter som kan släppa ut det! DESIGN.ME ger dig de bästa förutsättningarna för glammig styling!

 

Revolutionerande puff

Det är superlätt att ta volymen med dig när du går ut med Puff.Me! En revolutionerande stylingprodukt i form av ett puder som du pumpar ut istället för att skaka ut i handflatan! Den passar snyggt i din handväska och ger dig volym när och var du vill! Ett omedelbart resultat för fylligare, mer volymöst hår!

Puff.Me är bara en av de innovativa lösningarna och stylingprodukterna som skapats av DESIGN.ME. Hitta dina favoriter i deras breda sortiment du också! 

Sortiment

Parfym.se ger dig ett brett sortiment av de bästa stylingprodukterna från DESIGN.ME. Hitta dina nya hårvårdsrutin och skapa glamorösa frisyrer med stylingprodukter från ett av de snällaste varumärkena i branschen. Cruelty free, glutenfritt och utan skadliga ämnen! 

Filter

Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Vård | Effekt 0
Formula 0
Förpackningsfärg 0
3 träffar