Cocoa Brown

Marissa Carter älskar skönhetsindustrin och har spenderar flera år med att studera skönhet samt jobba med det som en av Irlands mest respekterade skönhetsdirektörer. Självklart älskar hon också alla soldyrkare inom skönhetsindustrin som kanske inte har tid att ligga på stranden hela dagarna! Därför grundade hon sitt egna företag inriktat på brun-utan-sol-produkter!

Cocoa Brown lanserades av Marissa i November 2012 och har sedan dess tagit världen med storm! Dessutom ´har varumärket utvecklas och i sin arsenal har Cocoa Brown nu åtta olika produkter som ger dig en solbränd look utan att du behöver gå ut!

Den unika formulan låter dig ta kontrollen över solbrännan! Beroende på vilken produkt du väljer och hur länge du låter produkten verka blir din solbränna ljus och karamell, eller mörk och kakao! Formulan är rik och återfuktande för att förbättra och skämma bort din hud samt skapa de bästa förutsättningarna för en långvarig bränna.

Hudvård

Cocoa Browns breda produktsortiment innebär att det finns en perfekt match för alla. Oavsett vilken slags solbränna du föredrar, finns en produkt för dig! Cocoa Brown är speciellt framtaget med hudens naturliga funktioner i åtanke och med noga tanke på vad som får en hemma-bränna att sitta kvar länge.

Produkterna är kliniskt testade och utsätter inte din hy för några farliga kemikalier eller parabener. Mousserna och krämerna är lätta att applicera, torkar snabbt utan att kladda och har en gudomlig doft av Gardenia. Du slipper helt den hemska brun-utan-sol-stanken!

Sortiment

På parfym.se har vi flera av Cocoa Browns produkter, och vi jobbar hela tiden för att utöka vårt sortiment. Hos oss hittar du Cocoa Browns populära 1 Hour Tan, tillsammans med resten av de eftertraktade produkterna! Dessutom hittar du också produkter som hjälper dig att applicera din bränna jämnt och smidigt, samt produkter för att göra huden redo för applikation på bästa sätt! 

Filter

Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
7 träffar