Chopard parfym

Historia
Smyckes- och klockföretaget Chopard startades 1860 i Paris av Louis Ulysse Chopard. Chopard är ett klassiskt elegant varumärke med exceptionellt lyxig design och stil. Chopard har blivit ett världsberömt varumärke genom bland annat sina exklusiva guldklockor. Idag är varumärket framgångsrikt och välkänt världen över och Chopards klockor, smycken, accessoarer och dofter bärs av många kändisar och celebriteter. År 2007 firade Chopard öppningen av sin hundrade butik på Madison Avenue i New York.

1992 lanserade klockföretaget huset Chopard sin första doft med målet att matcha företagets klockkollektioner och den exklusivitet som blivit Chopards signatur. Doften fick namnet Casmir och är en fräsch doft för kvinnor. Den består av persika, aprikos, svarta vinbär, hallon, mandarin, nejlika, kanel, vanilj, benzoin, tonkaböna och opoponax. Parfymen är en mustigt elegant och orientalisk doft för en självsäker kvinna. Herrdoften Chopard pour Homme stoltserar med sandelträ och kardemumma för en maskulin touch.

Idag omfattar Chopards sortiment både klockor, smycken, accessoarer och dofter. Företaget Chopard står för genuint exklusiv och elegant lyx.

Dofter
Chopards dofter kännetecknas ofta av djupa, exklusiva, rika och intensiva ackord. Dofterna kan upplevas både tidlösa, färgsprakande och parfymiga. Här finns många omtyckta och lyxiga parfymer som älskas och bärs av kvinnor och män världen över. Den traditionsstarka och eleganta signaturen hos Chopard är unik och passar allt från den glamourösa och till den klassiskt exklusiva.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Chopards mest populära parfymer. I Chopards doftsortiment finns något för alla. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deodorant eller duschcreme.

Mest populär

Wish, EdP

199 kr

(rek. pris 300 kr, spara 34%)

Parfym & Doft

Se alla produkter

Wish, EdP

Wish, EdP från Chopard är en orientalisk, söt och feminint lekfull doft. En sensuell parfym med djupa, förföriska och himmelska toner.

Doftfamilj – Orientalisk vanilj
Toppnoter
– Kaprifol, svart lotus, apelsinblomma, kokos, krusbär, brasilianskt rosenträ, päron, svartvinbär och yuzu
Mellannoter
– Honung, viol, orkidé, mjölk, heliotrop, liljekonvalj, jasmin, magnolia och osmanthus
Basnoter
– Sandelträ, ambra, patchouli, vanilj, karamell, rökelse, tonkaböna och kola

Till produkten