Celine Dion

Historia
Celine Marie Claudette Dion föddes 1968 i Quebec i Kanada. Hon är sångerska, låtskrivare och skådespelerska och dessutom entreprenör. Vid 12 års ålder komponerade Celine Dion sin första låt som hördes av den kände managern René Angélil som såg till att Celine Dion fick ge ut sitt första album. Senare gifte sig Celine Dion med Angélil. 1997 kom My heart will go on som är titelmusiken till succéfilmen Titanic. En dunderhit som blivit ikonisk. Celine Dion är en av världens största artister.

2003 lanserade Celine Dion sin första doft Celine som genast blev en succé. Doften symboliserar hennes feminina personlighet i kombination med renhet och enkel glamour.

Celine Dions doftskapelser är ofta fruktiga med en frisk renhet i både doft och design. Förpackningar och flaskor harmonierar med dofterna och för tankarna självsäkerhet. Dofterna är varma och sofistikerade med känsliga och exotiska inslag. Celine Dions personlighet speglar hennes dofter med en kraftfull energi som känns levande och framgångsrik. Celine Dion är en stor idol och förebild för många. Ett varumärke som står för kvinnlighet med både friskhet och värme.

Dofter
Celine Dions parfymer kännetecknas av kvinnlighet och glamour men också elegans och djup. Dofterna kan upplevas djupa med en känsla av stjärnstatus och framgång. Här finns en attraktionskraft blandat med skir friskhet. Signaturen hos Celine Dions ger ett intryck av ödmjuk självsäkerhet.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Celine Dions mest omtyckta parfymer. Celine Dions dofter passar kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.