Bvlgari

Smyckes- och juvelföretaget Bvlgari startades 1884 i Rom av Sotirio Bulgari. Bvlgari är ett klassiskt elegant varumärke med unikt lyxig design och stil. Idag är varumärket framgångsrikt och välkänt världen över och Bvlgaris smycken och dofter bärs av många kändisar och celebriteter. Bvlgari står för ”Sann lyx och naturlig lycka”.

1997 lanserade modehuset Bvlgari sin första doft med målet att matcha företagets smyckeskollektioner och den stil som blivit Bvlgaris signatur. Doften fick namnet Bvlgari Eau Fraiche. Parfymen är en friskt men blommigt elegant damparfym med traditionella citrus-toner. 2000 kom den vackra BLV eller Blue som symboliserar den koboltblå nyans som står för ett vackert djup. Idag omfattar Bvlgaris sortiment både klockor, accessoarer, väskor och dofter. Företaget Bvlgari står för starkt etiska värderingar och har donerat mångmiljonbelopp till bland annat Rädda barnen.

Dofter
Bvlgaris dofter kännetecknas ofta av livliga, udda, fruktiga och intensiva ackord. Dofterna kan upplevas både gnistrande, färgsprakande och parfymiga. Här finns många omtyckta och lyxiga parfymer som älskas och bärs av kvinnor och män världen över. Den lyxiga och eleganta signaturen hos Bvlgari är unik och dynamisk och passar allt från den glamourösa nyfikna kvinnan till den mer traditionellt eleganta damen.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Bvlgaris mest populära parfymer. I Bvlgaris doftsortiment finns något för alla. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deodorant eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
27 träffar
Visa fler produkter