Bruno Banani parfym

Historia
Bruno Banani är ett ungt tyskt modeföretag som grundades av mannen med samma namn. Bruno Banani lanserade då en produktlinje som innehöll den ekologiska fibern Biophyl. Bruno Bananis dofter marknadsförs av Wella. Den tyska modeskaparen föddes 1987.

Not for everybody är Bruno Bananis signaturdoft som lanserades år 2000. Som namnet antyder står varumärket och personen för en något ironisk stil och sköna kontraster från både vardag och fest. Doften är en kryddig komposition med noter av basilika, stjärnanis, lavendel, kryddnejlika, timjan, heliotrop, kaffe, vanilj, tonkaböna och tropiskt trä.

Bruno Banani som varumärke står för aptit på livet och en vilja att leva fritt och att utmana konventioner med en önskan om att ”förföra som en ängel men njuta som en djävul” med sina skapelser.

Idag omfattar Bruno Bananis sortiment både kläder, accessoarer, väskor, glasögon och dofter.

Dofter
Bruno Bananis parfymer kännetecknas av provokation och sensualitet. Dofterna kan upplevas både djupt kryddiga, utmanande och provocerande. Bruno Bananis doftkollektion innehåller en bred portfölj av olika dofter och parfymer med vitt skilda egenskaper. Inspirationen finns i allt från dagens trender till humor och ironi. Dofterna är färgstarka, glada och fyllda med livsenergi.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Bruno Bananis mest omtyckta parfymer. Bruno Bananis dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis deostick eller duschcreme.

Parfym & Doft

Se alla produkter

Bruno Banani Dangerous Man, EdT

Bruno Banani Dangerous Man, EdT andas elegans med en charmig, sexig och energisk utstrålning. En oemotståndlig doftkomposition av citrusfrukter och heta kryddor som vilar stadigt på en varm och sensuellt orientalisk bas.

Doftfamilj – Trä/Kryddor
Toppnoter
– Mandarin, bergamott, citron, apelsin, kumquat och marina noter
Mellannoter
– Muskot, peppar, kryddnejlika och rosmarin
Basnoter
– Tonkaböna, ambra och ceder

Till produkten