Bottega Veneta

Det italienska modehuset Bottega Veneta grundades 1966 av Michele Tadei och Renzo Zengiaro i Italien. Specialiseringen var läderarbeten och accessoarer i skinn. Gucci är ett av världens starkaste lyxvarumärken och är mest känt för sina exklusiva väskor. 2001 köpte Gucci Bottega Veneta. Gucci är en symbol för jet-setliv och ultimat lyx och signalerar kvalitet och elegans utöver det vanliga så även Bottega Veneta. Företaget har sitt huvudsäte i Vicenza i Italien. Det traditionella har idag bytts ut mot det senaste inom trender och mode och Bottega Veneta ligger i framkant bland de modehusen som kan erbjuda allt från exklusiva dofter till designade handväskor. Stilen är modernt ren och tidlös med hög kvalitet.

2011 lanserades den första Bottega Veneta-doften i samarbete med Coty-Prestige. Parfymören Michel Almairac skapade Bottega Veneta som är en läderaktig doft med gröna och blommiga toner. Bottega Veneta presenteras i en tidlös flaska med modehusets signatur och självklart prydd med ett skinnband.

Idag omfattar varumärket Bottega Veneta sortiment det mesta. Här finns allt från accessoarer, väskor och accessoarer till dofter andra tillbehör.

Dofter
Bottega Venetas parfym kännetecknas av exklusiv elegans och kompromisslös lyx. Doften kan upplevas både stilfull och modern. Det är en elegant och stilig parfym som älskas och bärs av kvinnor världen över. Den förfinade och sofistikerade signaturen hos Bottega Veneta är lätt att tycka om.

Sortiment
Parfym.se har ett komplett sortiment av Bottega Venetas omtyckta parfym. Bottega Venetas doft passar kvinnor i alla åldrar. 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
3 träffar