Björk & Berries

Björk & Berries grundades som ett litet projekt i norra Sveriges djupa skogar. Genom att kombinera århundraden av svensk naturlig skönhet skapad av svensk flora - vilda örter, växter och bär - med avancerad teknik. Målet: att skapa effektiva, moderna skönhetsprodukter som andas svensk tradition.

Tillsammans med ett team av hudexperter, kosmetiska forskare, botaniker och erkända parfymörer, var Björk & Berries vision att bevara de svenska skönhetstraditionerna och dela dem med världen med hjälp av lyxiga, organiska och naturliga hudvårdsprodukter och lokalt inspirerande dofter.

Lyxigt men hållbart

Ekologi är kärnan för Björk & Berries affärsidé. Varje produkt är utformad för att ge maximal effekt med minimal mängd ingredienser. Det gör inte bara produkten mer effektiv, utan även din skönhetsrutin. Björk &Berries produktutveckling grundar sig i grundlig forskning med utgångspunkten i att kombinera noggrant utvalda, aktiva ingredienser i unika blandningar. Resultatet är en avslappnande och sensuell applikationsupplevelse, från en miljövänlig förpackning. Alla produkter är dessutom tillverkade i Sverige.

Ekolyx

Björk & Berries mål är att främja en hållbar miljö och samtidigt hålla hög kvalitet på sina produkter genom att använda handplockade, naturliga och ekologiska ingredienser med väldokumenterade resultat. De har ett organiskt och naturligt sätt att utveckla sina produkter för att använda så få ingredienser som möjligt och för att uppnå högsta kvalitet och maximal effekt.

Björk & Berries stöttar mindre företagare i sitt närområde och samarbetar med dem för att utvecklas och de stöttar forskning som stärker hållbarhetskedjan. Målet och visionen är minskat avfall och omtanke för den omgivande naturen.

Björk & Berries sortiment innefattar hudvård, parfymer, dusch- och badprodukter, handvård och hårvård. Alla produkter är naturliga och organiska, utvecklade i laboratorium och producerade i Björk & Berries fabriker. Allt i linje med deras vision om ekolyx!

Sortiment

Hitta dina nya favoriter från Björk & Berries på parfym.se! Vi har ett brett sortiment av produkter från Björk & Berries billigt online. Skäm bort alla dina sinnen med de ekologiska och miljövänliga produkterna från det svenska märket som värnar om vår nordiska natur! 

0 träffar