Piz Buin hudvård

Historia

I över 70 år har Piz Buin varit soldyrkares bästa vän! Den perfekta balansen mellan en härligt solkysst bränna och ett effektivt skydd mot de skadliga delarna av solsemestern är såklart ett bra solskydd, och i den kategorin finns inget bättre än Piz Buin!

Företaget var faktiskt det första som på 1960-talet skapade en solprodukt med skyddande SPF-filter! Efter att ha bränt sig ordentligt när han besteg berget Piz Buin 1938, bestämde sig kemisten Franz Greiter för att utveckla ett skydd mot de skadliga strålarna. Så 1946 lanserade han tillsammans med sin fru Marga Greiter Piz Buin Gletscher Creme, den första hudvårdsprodukten med solskydd!

Tillsammans med Marga utvecklade han sen hudvårdslinjen med fler hudvårdsprodukter, alla utformade för att motverka solskador. Det blev en revolutionerande serie för alla som ville njuta i solen utan att bränna sig!

I över 70 år har Piz Buin hjälpt semesterfirare och äventyrare att njuta av solen och få den härligt solkyssta färgen vi alla är ute efter. Vart än det finns sol, på stranden eller i skidbacken, finns också Piz Buin för att skydda dig och för att skapa de bästa förutsättningarna för den perfekta brännan.

Solskydd för kropp och sinne

Om du älskar solen och vill ta hand om din hy, är de solskyddande produkterna från Piz Buin precis vad du behöver! Med avancerade UVA- och UVB-filter hjälper produkterna till att skydda din hy från solen samtidigt som ett unikt återfuktande komplex ger djup fukt som mjukgör och motverkar torrhet.

Resultatet är en vackert gyllenbrun färg, en underbar doft som lugnar sinnet och noll solskador!

Sortiment

Beställ solskydd från Piz Buin på parfym.se billigt online med snabb leverans! Hitta dina favoriter i vårt breda

Hudvård

Se alla produkter

Parfym & Doft

Se alla produkter

Moisturizing Sun Lotion SPF20, 200ml

Moisturizing Sun Lotion SPF20 är en skyddande solkräm från Piz Buin som återfuktar din hud intensivt medan du solar och gör den mjuk och otroligt silkeslen hela dagen. Solkrämen är berikad med antioxidanter som förhindrar tidig åldring av huden och innehåller en solskyddsfaktor på SPF20 som ger ett medelhögt skydd mot solen. 

 

Ett solskydd från Piz Buin som är både vatten- och svettresistent.

 

Användning:

Massera in i huden minst 15 minuter innan solexponering. Återapplicera efter mer än 80 minuter av bad eller sport.

Till produkten