Bioderma hudvård

Historia

Bioderma Laboratories grundades 1977 i Provence, där deras huvudkontor fortfarande ligger. 2001 öppnade företaget sitt första specialiserade laboratorium för forskning och utveckling inom hudvård i Lyon.

Bioderma har alltid strävat efter att förena effektivitet med tolerans för varje hudtyp och varje tillstånd. För att garantera den största dermatologiska säkerheten innehåller Biodermas produkter ett mycket begränsat antal ingredienser, noga doserade.

Bioderma har strävar efter att utesluta alla dermatologiskt tveksamma ingredienser, helt utan hälsomyndigheters uppmaningar. Dessa åtaganden återspeglas i en formuleringsmall som följs i alla produktutvecklingar och grundar sina val i vetenskapliga metoder. Denna kompromisslösa metod förklarar varför Biodermas produkter så effektivt förbättrar hudens tolerans.

Hudvård

Biodermas koncept är baserat i att förstå vad som gör frisk hy vacker och välfungerande för att på så sätt kunna återställa och reparera hy som hamnat i obalans. Genom att undersöka hudens biologi och förstå vad som orsakar olika hudåkommor skapas förståelse för hur de lättast behandlas.

Bioderma kanske mest erkända produkt är det micellära rengöringsvattnet som ingår hudvårdsserien sensibio. Rengöringsvattnet är ett alternativ till rengöringsservetter som snabbt och effektivt rengör huden utan att irritera den. Det micellära rengöringsvattnet är perfekt för känslig hud men effektivt nog för att rengöra ansiktet ordentligt och lösa upp vattenfast smink. Rengöringsvattnet innehåller mikroskopiska oljepigment som effektivt löser upp smink och döda hudeceller, utan att du sen behöver skölja ansiktet med vatten. Det skyddar huden mot uttorkning.

Sortiment

Hitta dina favoritprodukter från Bioderma på parfym.se. Här kan du beställa hudvård från Bioderma billigt online. Välkommen! 

Hudvård

Se alla produkter

Sébium H2O Micellar Solution 500 ml

Sébium H2O Micellar Solution är ett skonsamt ansiktsvatten från Bioderma som rengör ansiktet och tar bort allt från smink till döda hudceller! Ansiktsrengöringen är berikad med aktiva ingredienser som hämmar hudens talgutsöndring och tvättar rent.

 

Använd det här micellära vattnet istället för vanligt vatten för att undvika uttorkning.

 

Användning:

Applicera på en bomullsrondell och svep över ansiktet. Gnugga för att få bort smink och smuts.  

Till produkten