Benetton

Modeföretaget Benetton startades av familjen Benetton 1965 i Ponzano i Italien. Benetton blev tidigt känt för sina enkla, basplagg i klara färger som kom att kallas United Colors of Benetton. Benettons kläder nådde stor popularitet under 80-talet och blev också kända för sina uppseendeväckande reklamkampanjer, senast 2011 där påven kysser en imam. Reklamen drogs tillbaka av Benetton själva. Budskapet har alltid varit människors lika värde. Över tid har Benetton vuxit till att bli ett internationellt välkänt modeföretag med egna butiker och återförsäljare i mer än 120 länder världen över. Benetton har en bred publik och varumärket står för ett moraliskt synsätt och mode för alla. Benetton-group är ett börsnoterat företag.

1987 lanserade modeföretaget Benetton sin första doft med namnet Colors of Benetton. Doften riktar sig till en något yngre målgrupp med fokus på färger och livets möjligheter. Sedan dess har Benetton lanserat en rad både dam- och herrdofter.

Idag omfattar Benettons sortiment både kläder, accessoarer, väskor och dofter. Benetton producerar både dam-, barn- och herrkollektioner.

Dofter
Benettons dofter kännetecknas ofta av livliga, fruktiga och intensiva ackord. Dofterna kan upplevas både unga, färgsprakande och kontrastrika. Här finns många omtyckta och pigga parfymer som älskas och bärs av kvinnor och män världen över. Den färgstarka och livsbejakande signaturen hos Benetton är dynamisk och passar allt från den unga nyfikna till den sofistikerade och trendiga.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Benettons mest populära parfymer. I Benettons doftsortiment finns något för alla. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deodorant eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
1 träffar