Beckham

Beckham är ett ungt modeföretag med sitt ursprung i London, Storbritannien och står för en trendig, sportig och färgstark stil. Under 2000-talet grundade David och Victoria Beckham varumärket Beckham som en förlängning på både fotbollspelaren Davids och sångerskan och modeskaparen Victorias karriärer. Beckham är idag ett framgångsrikt varumärke. Sångerskan Victoria Beckham var under 90-talet en del av pop-gruppen Spice Girls och började under 2000-talet att designa klädkollektioner med bland annat jeans, klänningar och accessoarer. Hon blev snabbt en känd fashionista. David Beckham är en av världens kanske mest kända fotbollsspelare och har spelat i bland annat Paris Saint Germain. Tillsammans med sin fru Victoria Beckham har han byggt upp ett modeimperium. Beckhams är ett välkänt kändispar och figurerar ofta i press och media.

Den första doften Instinct for men lanserades 2005.

Beckhams sortiment utgörs idag av både kläder, skor, accessoarer och dofter.

Dofter
Beckhams parfymer kännetecknas av personlighet och styrka men också av både manlig och kvinnlig attraktion. Dofterna kan upplevas både moderna, självsäkra och trendiga. Här finns en färgstark kraftfullhet med en sexig och urban känsla. Den glamourösa signaturen hos Beckham påminner oss om kändisskap och är en direkt förlängning av modevärlden.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Beckhams mest omtyckta parfymer. Beckhams dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
39 träffar
Visa fler produkter