Aussie

Aussie grundades 1979 av Tom Redmond. På en resa genom Australien upptäckte han en mängd välgörande ingredienser; Mint Balm och Jojoba Seed Oil. Genom sitt frisörskap förstod han snabbt att ingredienserna kunde vara användbara för att utveckla hårvårdsprodukter. Aussies hårvårdsprodukter är speciellt framtagna med dessa ingredienser för att motverka torrt, skadat och platt hår. Schampot, balsamet och de andra hårvårdsprodukterna använder Australiens exotiska frukter, nötter och oljor för att ge dig ett friskare och vackrare hår!

 

Glöm dåliga hårdagar

Har du en dålig hårdag? Om inte, har du hittat det perfekta hårvårdsmärket för att lösa det! Hårvårdsprodukter och styling som hjälper dig på vägen, hos os på parfym.se hittar du massor av härliga produkter från Aussie! 

Med ett schampo och balsam från Aussie är steget till ett fint och friskt hår superkort! På parfym.se hittar du dessutom hårvård från Aussie för låga priser. Hitta dina favoriter bland väldoftande schampo och utredande balsam.

Hårvård på resande fot

Ska du på solsemester? Eller en weekend till Prag? Kolla in mini Aussie, Aussie produkter i mindre förpackning så att du kan glida genom säkerhetskontrollen utan att kompromissa ditt hårs välmående! De små och smidiga förpackningarna får plats i din necessär och låter dig behålla ett glänsande och mjukt hår på resande fot! 

Mirakel: 3 Minute Miracle! 

Ett bra schampo och ett bättre balsam ger dig ett supermjukt och glänsande hår med vackert fall. Men vad är bättre än det? Jo, en unik hårinpackning från Aussie kallad 3 Minute Miracle!

Som namnet avslöjar ger hårinpackningen ditt hår ett mirakel på endast tre minuter. Samma perfekta resultat, på mycket mindre tid. Det innebär mer tid för dig att visa upp ditt nya hår på stan! 

Sortiment

Parfym.se har ett brett sortiment av hårvård från Aussie! Hitta dina nya favoriter bland deras välgörande och reparerande utbud billigt online och beställ hem med snabb leverans! 

0 träffar