Aquolina

Aquolina är en gren av det italienska kosmetikföretaget Selectiva. Aquolina startades 2002. Aquolinas mål var att ta en ny del av marknaden med sitt ”gourmand”-tema där smaker blir till dofter i varumärkets innovativa produkter. Aquolina är kanske mest känd för sin yoghurt-baserade kroppsvårdslinje. Med sina produktserier med yngre målgrupp har Aquolina nått unga användare över hela världen. Aquolina Pink Sugar var Aquolinas första doft som lanserades 2003. Doften har sedan fått sällskap av den matchande manliga varianten herrdoften Blue Sugar 2006. Aquolina ingår i Paglieri Group som är ett prestigefyllt italienskt företag. Selectiva finns i mer än 50 länder världen över.

Aquolina är ett italienskt gourmand-märke som symboliserar livets goda. Här vill man göra de vardagliga njutningarna till något varaktigt.

Dofter
Aquolinas parfymer kännetecknas av fruktighet, fräschör och gourmettänkande. Dofterna kan upplevas både söta, romantiska och givetvis läckert läskande. Aquolina har blivit ett begrepp inom doft- och parfymvärlden med sina lockande smakrika kompositioner och gourmand-tema.

Aqoulinas produkter tillhör de mest populära på marknaden med sina läckra färger, härliga konsistenser och unika doftskapelser.

Dofterna från aquolina bjuder på fruktighet men också kryddiga toner av exempelvis chili eller kaffe.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Aquolinas mest omtyckta parfymer. Aquolinas dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
2 träffar