Anna Sui parfym

Historia

Den amerikanska modedesignern Anna Sui föddes 1964 i Michigan, USA. Hennes drömmar om att en dag bli modedesigner väcktes redan vid 4 års ålder. Efter mycket hårt arbete och med drömmarna i sikte kunde hon 1991 ställa upp sin första modevisning till världens beskådan. Redan året därpå öppnade Anna Sui sin första modebutik på Greene Street i Soho. Samma år vann hon det prestigefyllda priset CDFA ”Perry Ellis” Award för hennes kreativa och vackra design.

1999 lanserade Anna Sui sin första parfym i samarbete med skönhetsvarumärket Wella. Parfymen gick under hennes egna namn och var startskottet för en rad framgångsrika parfymkollektioner. Flaskornas design är kända för dess vackra och konstnärliga utformning. Stilen bär Anna Suis filosofi kring design och hämtar inspiration från både mode och konst. Förpackningarna representerar själva kärnan av Anna Suis varumärke; färgsprakande, stilfullt och trendsättande.

Idag är Anna Sui en erkänd stilikon med produkter inom mode, accessoarer och skönhet som distribueras i över 35 länder världen över.

Dofter

Anna Suis parfymer kännetecknas av lekfullhet och energi men också av kvinnlighet och framgång. Dofterna kan upplevas både flirtigt feminina och lekfullt romantiska med en exklusiv framtoning. Varje doft representerar en resa i fantasin och viskar fram färgrika berättelser om önskningar, nostalgi och romantisk framtid. Här finns en färgstark glamour blandat med stilfull elegans.

Sortiment

Parfym.se har ett brett sortiment av Anna Suis mest omtyckta produkter. Anna Sui parfymer passar kvinnor i alla åldrar. Här finns en rad damparfymer med klass som passar alla tillfällen i livet.

Parfym & Doft

Se alla produkter

Secret Wish, EdT

Secret Wish är en fruktig och lekfull parfym inspirerade av älvor och deras livfulla lek över blomsterängar. En doft som är energifylld och förförande.

Friska och saftiga toppnoter, eleganta och blommig mellannoter, och en varm bas av ambra och mysk.

Helt enkelt magisk!

Doftfamilj – Blommig/Fruktig

Toppnoter – Honungsmelon, Persika och Citron

Mellannoter – Ananas och Vindruvor

Basnoter – Ambra, Mysk och Cederträ

Till produkten