100Bon

100BON uttalas scent bon på franska och är en fransk ordlek för ”visst luktar han gott”. Det började som ett studieprojekt hos parfyminstitutet Robertet som också skapar dofter för &Other Stories, Byredo och Efva Attling.

100BON tillverkar en ny typ av doft som ämnar att få dig att må bra. De är det första franska parfymhuset med ekologisk och naturlig parfym framställd på eteriska oljor och ekologisk vetealkohol. Dofterna tillverkas i den kända parfymstaden Grasse i Frankrike med respekt för den franska parfymtraditionen.

Eftersom dofterna är 100% naturliga är de mer flyktiga och sitter inte kvar på huden länge. Detta beror på att dofterna är tillverkade utan kemiska föreningar och syntetiska doftaromer. Ett tips är att grunda med en parfymfri bodylotion, det hjälper doften att sitta längre på huden.

Sortiment
På Parfym.se hittar du dam, herr och unisexdofter från 100BON i flera olika doftkonstellationer och tre olika storlekar. Alla dofter från 100BON ligger på en låg prisnivå och de tycker som vi, att parfym är något som ska vara tillgängligt för alla. Produkterna är miljövänliga, påfyllningsbara och 100% återvinningsbara, även alla kartonger och förpackningar är framtagna på ett hållbart sätt.

Filter

Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
30 träffar
Visa fler produkter